Strumptrender

Strumptrender

Det är inte bara byxor som går i mode utan även vilka strumpor man ska ha till byxorna och hur de ska bäras. Trenden med att sätta in byxbenet i strumpor är en trend som kommer och går med jämna mellanrum. Varför denna trend inte dör ut helt kan vi inte svara på men vi tror inte att den kommer att dö ut helt utan återuppstå lite då och då.

Tubsockor

Trenden med tubsockor utanpå byxor varade inte så länge men den har nu i stället gått över till att det ska vara tubsockor med ränder (gärna vita med svarta ränder) till träningstights. För några år sedan kunde vi se kändisar överallt som gick med strumpor över sina byxben, oavsett om det var ett par jeans, joggingbyxor eller kostymbyxor nu är det tjejer med tights och tubsockor som fyller bilderna.

Raggsockor

När det kommer till raggsockor så är det däremot en trend som håller i sig. Det kanske är för att det värmer och man gärna vill ha ett par extra varma strumpor i skorna under de kalla vintermånaderna. Raggsockor är inte bara snygga utan även varma och passar väldigt bra med ett par jeans och kängor. Ta på dig ett par jeans med ett par sköna raggsockor utanpå så de sticker upp ovanför dina kängor. Du kan självklart även matcha dina raggsockor med andra byxor än jeans.

Färgglada strumpor

Strumpor i alla möjliga färger och mönster har varit populära under en längre tid. Gärna matcha dessa till ett par lite för korta byxor så att du verkligen visar upp dina strumpor. Denna trend håller i sig men byxlängden ändras med årets mode. För vem blir inte glad av att titta ner på ett par färgglada strumpor med något roligt mönster.

Klassiska strumpor

De klassiska svarta strumporna är nog den enda trenden vi kan vara säkra på att den aldrig kommer att försvinna. Ibland är det helt klassiska svarta strumpor som är det enda valet. En del vill aldrig ha något annat än enkla svarta strumpor medan andra tycker det är otroligt tråkigt.

Välj strumpor du vill ha

Även om det går trender i strumpor och vilka kändisarna bär så kan du välja de strumpor du trivs bäst i. När det kommer till andra kläder och mode kan det vara svårt att hitta något som inte är modernt men när det kommer till strumpor brukar det finnas alla möjliga val oavsett det aktuella modet.